MIJN SPEELVELDEN

 

 

 


 

Het leven op de weg is zwaar. Lange dagen, wisselende werktijden, ruw wegdek, veeleisende klanten … U hebt het allemaal meegemaakt. En toch bent u dol op uw werk. Bovendien kunt u vanaf nu vertrouwen op een krachtige partner!

 

De bedrijfswagenbanden van BFGoodrich® zijn EINDELIJK verkrijgbaar in Europa.

 

Sinds 1914 hebben de wedstrijdbanden van BFGoodrich® hun prestaties bewezen op bekende racecircuits en tijdens belangrijke wedstrijden, zoals de Baja 1000, de FIA Cross-Country WRC en de Dakar. In de loop der jaren hebben ze talloze bekers gewonnen en overwinningen behaald.
 

Truckers uit verschillende landen zweren bij hun robuustheid. Of u nu over lange afstanden vervoert, de stadsjungle doorkruist of door modder en sneeuw ploegt, BFGoodrich® staat altijd aan de kant van vrachtwagens en vrachtwagenchauffeurs. Vrachtwagens, kippers, bussen, touringcars of voertuigen voor last mile delivery, er zijn banden voor elke toepassing en voor alle toepassingen. 

 

Pak uw sleutels. Ga aan de slag en geniet!

 

Leg onbelemmerd lange afstanden af

Bent u liever onderweg of staat u liever stil? Dat is natuurlijk geen vraag! BFGoodrich®-banden werken net zo hard als u, leggen vele kilometers af op uw vrachtwagen en bieden waar voor uw geld!

 

Bestand tegen stenen en gruis

Wie is er bang voor de zware lading? De bouwsector is een belangrijke sector in Europa en niemand heeft tijd om stil te staan. Robuuste banden die stenen, stof en asfalt trotseren, leiden u dag na dag over de bouwplaats.

 

Kies de snelste route

Snel, wat is de beste remafstand op een nat wegdek? Geef toe: wanneer u duizend pakjes moet bezorgen en ophalen dient u rekening te houden met tal van andere weggebruikers! Net als een trucker is BFGoodrich betrouwbaar, hardwerkend en schokbestendig, steeds mobiel en wendbaar blijft.

 

Geen tijd om te treuzelen langs de stoeprand

Waar kwam die fietser vandaan?! BFGoodrich®-busbanden zijn stille reisgenoten die uw passagiers beschermen en ze vlot bij de halte brengen. U weet dat uw banden betrouwbaar zijn, omdat speciale software u helpt bij de planning van uw onderhoud dankzij de geïntegreerde RFiD-chip. Zo kunt u zich volledig op de weg concentreren.

 

Reis naar nieuwe plaatsen

Op welke snelweg rijdt u het liefst? BFGoodrich®-touringcarbanden zijn bijzonder stil. Passagiers laten zich zachtjes in slaap neuriën door het lage afrolgeluid waardoor ze in alle veiligheid op hun bestemming aankomen.

VIND MIJN DEALER

BFGoodrich® voorziet uw bus- of bedrijfswagenwagenbanden, waar u ook bent. Hier vindt u uw dealer snel en gemakkelijk!
Vind mijn locatie