BFG-TRK-Bus-BL

BFGoodrich Urban tyres

Op-tijd-rijders – Stadsvervoer

Zet uw klok gelijk op onze busrooster
Uitgerust voor de stadsjungle

BFGoodrich®-busbanden bieden het hele jaar door grip op de weg. Ze zijn getest en hebben zich bewezen op beijzelde Noorse wegen, waar ze hun M+S en 3PMSF-markeringen aan te danken hebben. Speciale software stelt ons binnen enkele minuten op de hoogte van de staat van de banden via de geïntegreerde RFiD-chip, zodat we onderhoudswerkzaamheden vooraf kunnen plannen en stilstand tot een minimum kunnen beperken. 100% tevredenheid gegarandeerd.

Vergroot de levensduur, niet het budget

We houden grip op ons bandenbudget dankzij het 100%-vernieuwbaarheidsgarantie. De karkassen zijn sterk genoeg zo dat we versleten busbanden kunnen laten vernieuwen in een Laurent Retread-fabriek of Recamic-werkplaats. We krijgen niet alleen waar voor ons geld, maar zijn ook zeker van veiligheid tijdens elke extra kilometer die we op onze busroutes afleggen.

Voor meer rust in de straat

Busreizigers en mensen op straat hebben allemaal baat bij stil stadsvervoer. Wanneer busbanden stiller zijn merkt iedereen beter wat er gebeurt op straat, is het rijcomfort hoger en kan het busbedrijf beter voldoen aan de geluidsregels die in veel stadscentra gelden.