BFGoodrich

CRAne Control

VEILIGHEID OP ALLE SOORTEN ONDERGROND

basse qualité grue

ABSOLUTE VEILIGHEID OP ALLE WEGEN

 

Trouw aan onze Amerikaanse roots, houden we van een uitdaging bijBFGoodrich®. Op de snelweg, in de stad of op de bouwplaats, Crane Control-banden blijven grip houden op alle soorten ondergrond. Terwijl je lier draait en jouw kabels wiebel, blijf jij rustig zitten

RIJ ZONDER ANGST

 

Het maakt niet uit hoeveel modder en grind je op je banden meeneemt, je neemt controle over het stuur. Met banden die sterk zijn door hun 'made in Europe' oorsprong, manouvreert je machine in alle gemoedsrust.

1 picture cranecontrol outside 2
Crane_image

OVERHELLEN IN BOCHTEN? VERGEET HET!

 

Van twee tot negen assen, kies het beste voor je mobiele kraan, zonder bang te zijn teveel te betalen. Met ons is je prijs/kwaliteit optimaal. Je fluit zelfs terwijl je werkt.

VEILIGHEID

OP DE WEG EN IN HET TERREIN

GOEDE HANDLING

VOERTUIG BEHEERSING & GEMOEDSRUST

GOEDE PRIJS

KWALITEIT VERHOUDING

Banden worden gemaakt van verschillende soorten materialen die de eigenschappen hebben die essentieel zijn voor een goede werking van de band. Deze eigenschappen kunnen in de loop van de tijd veranderen. Deze veranderingen zijn afhankelijk van talrijke factoren zoals de opslagcondities, het gebruik en vooral de belasting, de snelheid, de bandenspanning, het onderhoud, de weersomstandigheden enz. waaraan de band gedurende zijn hele levensduur wordt blootgesteld. Deze factoren zijn van invloed op de levensduur van een band.
Het ontwerp van BFGoodrich-banden is bedoeld om langdurige prestaties te leveren en ervoor te zorgen dat de machine zo lang mogelijk operationeel blijft.
Als we kijken naar de gebruikscondities van mobiele kranen, zien we een vermindering van de gemiddelde afgelegde afstand per jaar. Hierdoor blijven de banden langer op de kranen gemonteerd.
BFGoodrich beveelt overeenkomstig aan om de levensduur van mobiele kraanbanden te beperken tot maximaal 10 jaar.  

tablecrane nl
MEER INFORMATIE

 

NEEM CONTACT OP MET ONS
bfg crane control LOGO